Voor klein constructiewerk en metaaltechniek kunt u bij ons terecht.

Bij veel eindproducten gaat laswerk aan vooraf, waarvoor Marco van Dreumel Metaaltechniek BV gecertificeerde lassers tot zijn beschikking heeft, om de meest voorkomende en uiteenlopende laswerkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wij hebben een super opdracht mogen uitvoeren voor LA the Voices, Marco van Dreumel en zijn team hebben het podium mogen maken voor hun laatste tour.

Ook voor laswerkzaamheden aan RVS en aluminium bent u bij ons aan het juiste adres. Veel producten die buiten worden gebruikt of juist net die extra mooie ‘look’ nodig hebben worden meestal gemaakt van RVS. Wij hebben een mooi uitgeruste RVS-werkplaats tot onze beschikking, die volledig afsluitbaar is van alle andere werkzaamheden binnen ons bedrijf, hierdoor is er geen kans op invloeden van buitenaf. Hierdoor kunnen wij dus ook producten maken ten behoeve van de voedingsindustrie.

Onderdelen Fitnessrek
Onderdelen Fitnessrek
Onderdelen fitnessrek 4
Fitnessrek Onderdelen
Onderdelen fitnessrek 3
RVS Bril Met LED 3
RVS bril met LED 3
RVS Bril Met LED 2
RVS bril met LED 2
RVS Bril Met LED 1
RVS bril met LED 1
Aluminium Tig-lassen
Aluminium tig-lassen
Poort Gemaakt Door Marco Van Dreumel Metaaltechniek BV
Poort gemaakt door Marco van Dreumel Metaaltechniek BV 1
Lassen Aan Verdiepingsvloer In De Huttenkamp
Lassen aan verdiepingsvloer in de Huttenkamp
Lassen Aan Poort 2
Lassen aan poort 2
Vuurkorf Met Licht
Vuurkorf met licht 1
Stem Extension
RVS Stem Extension 1
Fitnessrek
Fitnessrek 12
Onderdelen Fitnessrek
Onderdelen fitnessrek 1
Onderdelen Fitnessrek
Onderdelen fitnessrek 2
Onderdelen Fitnessrek Fitnessrek Onderdelen RVS Bril Met LED 3 RVS Bril Met LED 2 RVS Bril Met LED 1 Aluminium Tig-lassen Poort Gemaakt Door Marco Van Dreumel Metaaltechniek BV Lassen Aan Verdiepingsvloer In De Huttenkamp Lassen Aan Poort 2 Vuurkorf Met Licht Stem Extension Fitnessrek Onderdelen Fitnessrek Onderdelen Fitnessrek